Nederlands Engels Welkom , login of registreer
   

Laagste Prijs Garantie.

Vind je een MelanO sierraad of accessoire ergens anders voor een lagere prijs, stuur ons de link, en wij leveren jouw hetzelfde produkt voor dezelfde prijs plus nog eens 5% extra korting op de laagste prijs.
 

Voorwaarden:


Het product moet nieuw en in originele verpakking worden geleverd. Het product dient op voorraad en direct leverbaar te zijn. SJD Jewelry moet het prijsverschil kunnen controleren door middel van een officiële prijslijst, advertentie of andersoortige schriftelijke of digitale  bevestiging van de goedkopere aanbieder. Alleen producten die via een erkend MelanO verkooppunt worden aangeboden, komen in aanmerking.

Producten uit (opheffings)uitverkopen, producten uit faillissementsverkopen, producten uit groothandelsverkopen, demomodellen, beschadigde producten en producten met afwijkende leveringsvoorwaarden komen niet in aanmerking voor de Laagste Prijs Garantie. Laagste Prijs Garantie is geldig tot 1 week na aankoopdatum welke vermeld staat op de originele SJD Jewelry aankoopbon van het betreffende product. Als is voldaan aan de genoemde voorwaarden betaalt SJD Jewelry eenmalig het prijsverschil terug. Laagste Prijsgarantie is alleen geldig op producten aangeboden door erkende MelanO verkooppunten binnen Nederland en België.