Nederlands Engels Welkom , login of registreer
   

MelanO Sieraden

MelanO Colours staat bekend als een kwalitatief zeer hoogstaand Nederlands merk. In ons assortiment kunt u alle MelanO sieraden vinden. Of u nu op zoek bent naar een MelanO ring, ketting, hanger of oorbellen, we hebben het allemaal. De diverse sieraden van MelanO zijn bovendien in verschillende metaalsoorten verkrijgbaar. Zo kunt u deze aanschaffen in roestvrij staal, maar ook zilver of gold plated.

SJD Jewelry biedt het complete MelanO sieraden assortiment aan. Zowel aan de linker kant van uw scherm als hieronder treft u een gemakkelijk overzicht aan:

 
 


Al onze Belgische klanten verwijs ik u graag door naar SJD Jewelry België.
www.designer-jewelry.be/melano
MelanO sieraden zijn prachtig om te dragen. De MelanO Sieraden zijn ook allemaal heel goed met elkaar te combineren, ongeacht de collectie. En door de zeer veel verschillende soorten sieraden zijn er oneindig veel combinaties mogelijk. Bent u op zoek naar een specifiek MelanO sieraad, maar kunt u het niet vinden. Dan kunt u altijd contact  met ons opnemen.
 • MelanO Vivid

  MelanO Vivid is in de MelanO Collectie sinds maart 2014. De MelanO Vivid Ring heeft een breedte van 6mm en kan worden voorzien van de MelanO Vivid Setting, verkrijgbaar in 6mm en 8mm.
  MelanO Vivid is vervaardigt uit Edelstaal.


   
 • MelanO Twisted

  MelanO Twisted is geintroduceerd in September 2012. De MelanO Twisted Collectie bestaat uit Ringen en Hangers. De MelanO Twisted ring heeft een breedte van 4mm. De MelanO Twisted Hanger is beschikbaar in 14mm en 16mm. Beide sieraden kunnen worden voorzien van de MelanO Twisted Settings.
  MelanO Twisted is vervaardigt uit Edelstaal of Keramiek


   
 • MelanO The One

  MelanO the One. geintroduceert in December 2013. De MelanO The One Ring kan worden voorzien van een 8mm MelanO Brilliant Steentje. De oorbellen uit The One serie hebben geen verwisselbare steen.
  MelanO The One is vervaardigt uit hoogwaardig Zilver.


   
 • MelanO Stainless Steel

  De MelanO Stainless Steel Ring voor Setting zijn verkrijgbaar in meerdere breedtes. Elke MelanO Stainless Steel Setting is geschikt deze ringen. Hierbij de de breedte van de Ring onafhankelijk van de breedte van de Setting. De gled eveneen voor de MelanO RVS Special Hangers. Alle Andere MelanO Stianless Steel Sieraden hebben vaste steentjes.
  De MelanO Stainless Steel sieraden zijn vervaardigt uit Edelstaal of Kermiek


   
 • MelanO Cateye

  De MelanO Cateye sieraden kunnen worden voorzien van een MelanO Balletje. De maat van het balletje dat geschikt is voor het sieraad staat vermeld in de omschrijving van het betreffende sieraad. 
  MelanO Cateye is vervaardigt uit Zilver.


   
 • MelanO Magnetic

  MelanO Magnetic Sieraden bestaan uit Ringen, Hangers en Oorbellen. De Magnetic oorbellen hebben geen vewisselbare Setting. De MelanO Magnetic Ring en Hanger kan worden voorzien van de Magnetic Setting. De Setting is voorzien van een rubbertje die de setting stevig verbindt met de Ring.
  MelanO Magnetic is vervaardigt uit Edelstaal en Keramiek.


   
 • MelanO Cubic

  MelanO Cubic bestaat uit Ringen, Hangers en Oorbellen. De MelanO Cubic ring heeft een verwisselbare Steen. De steentjes van deMelanO Cubic Hanger en Oorbellen zijn niet verwisselbaar.