Nederlands Engels Welkom , login of registreer
   Retourbeleid SJD Jewelry.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@designer-jewelry.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

HOE TE RETOURNEREN
Wij raden u aan een soortgelijke verzendverpakking te gebruiken als waarin u uw sieraden heeft ontvangen, dit  om kans op beschadiging te  verminderen. U hoeft niet uw hele bestelling te retourneren, enkel de sieraden die dienen te worden geruild of te worden gecrediteerd.

KOSTEN RETOURNEREN
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen alleen de kosten van de retour verzending voor uw rekening. Wij nemen deze kosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen. SJD Jewelry bepaald in dat geval de manier waarop het sieraad wordt geretourneerd.

Voor eventuele vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen via mail of telefoon.

RETOUR ADRES NEDERLAND
SJD, T.a.v. Retouren
Postbus 14
6170 AA  Stein
Nederland

RETOUR ADRES BELGIE 

SJD, T.a.v. Retouren
Veenmosstraat 11
3650 Lanklaar
België